Wandeltherapie

Wist je dat alleen de kleur groen al een positief effect heeft op onze stemming? Ik geloof in de kracht van de natuur. Daarom coach, begeleid en adviseer ik jou het liefst buiten. Tijdens onze wandeltherapiesessie gaan we stap voor stap aan de slag om jouw uitdaging om te zetten naar een les, op een bankje aan het water of tijdens een wandeling. Weer of geen weer, vrij en ongedwongen.

 

Over wandeltherapie

Geboortetraumatherapie

Heb je onbegrepen sociale of psychische klachten die je dagelijkse bezigheden beïnvloeden? Geboorte én zwangerschap zijn levensveranderende ervaringen, letterlijk en figuurlijk. Soms ervaar je de geboorte of zwangerschap van je kind niet zoals je wilt. Samen kijken we stap voor stap naar jouw uitdaging. Tijdens geboortetraumatherapie gaan we met herstelgesprekken aan de slag. Hierin hebben we het over jouw uitdaging en gaan we op zoek naar je eigen innerlijke kracht om je stresssysteem tot rust te laten komen.

Meer over geboortetrauma therapie

Geboortehoroscoop

Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen missie op aarde, maar soms zien we dit niet direct. Vragen zoals ‘Wat zijn mijn talenten?’, ‘Wat wil ik precies vanuit mijn relaties ontvangen?’ én ‘Waar ligt mijn persoonlijke groei?’ beantwoorden we in een geboortehoroscoop. Het resultaat? Je (her)ontdekt je eigen kracht. Niet zweverig, maar met beide benen op de grond. Praktisch en toegankelijk. We bespreken jouw geboortehoroscoop stap voor stap tijdens een wandeling.

Over traumaklachten

EMDR-therapie

Geen vaste grond meer onder je voeten, je kunt geen andere kant meer op én je hebt geen controle. Zwetende handen, paniekgevoel en een hartslag die door je lichaam heen raast. Dat zijn symptomen van vliegangst. Met EMDR-therapie gaan we stap voor stap aan de slag om dit onder de knie te krijgen. Met praktische psychologie leer jij om te gaan met jouw uitdaging.

Over EMDR

Zo-beval-ik coaching

Wanneer je in verwachting bent, transformeer je van ‘vrouw’ naar ‘moeder’. Een transitie die zowel fysiek als emotioneel is. Samen gaan we stap voor stap jouw vrouwelijke oerkrachten (her)ontdekken en leren we te luisteren naar je innerlijke stem. Zo leer je welke behoeften je hebt voor, tijdens de bevalling en in de postnatale fase. Het doel is om jouw zwangerschapservaring zo positief mogelijk te beleven, ook als deze wellicht wat moeizaam start. We gaan aan de slag met zo-beval-ik-coaching tijdens een wandeling.

Over bevallingscoach

Vergoede zorg

Heb je al een diagnose of doorverwijzing gekregen? Dan ben je van harte welkom bij Marbe. Bij het vraagstuk waar jij een luisterend oor bij kunt gebruiken, is het belangrijk dat ik samenwerk met een psychotherapeut of gz-psycholoog. Op deze manier zorgen we er samen voor dat je weer de regie over je leven in handen neemt. Dit doen we stap voor stap, al wandelend.

Over Vergoede zorg