Wanneer je in verwachting bent, transformeer je van ‘vrouw’ naar ‘moeder’. Een transitie die zowel fysiek als emotioneel is. Samen gaan we stap voor stap jouw vrouwelijke oerkrachten (her)ontdekken en leren we te luisteren naar je innerlijke stem. Zo leer je welke behoeften je hebt voor, tijdens de bevalling en in de postnatale fase. Het doel is om jouw zwangerschapservaring zo positief mogelijk te beleven, ook als deze wellicht wat moeizaam start. We gaan aan de slag met zo-beval-ik-coaching tijdens een wandeling.

Voorbereiding is het halve werk

Een echt cliché, maar niet minder waar. Als moeder en therapeut begrijp ik je zorgen en behoeften als geen ander. Samen gaan we stap voor stap ontdekken wat jouw voorkeuren zijn tijdens de bevalling, de zwangerschap én het moederschap. Zo ben je voorbereid én klaar om jouw transitie van vrouw naar moeder positief te ervaren.

Vergoeding

Zo-beval-ik coaching is een traject van zeven sessies met continue begeleiding. Dit traject kost €850,- (inclusief btw voor particulieren, ex. btw voor bedrijven) inclusief DoeBoek en Brochures voor aanstaande moeders. Bij voorkeur plan ik vier sessies voor en drie sessies na de bevalling. Losse sessies kosten €100,- per keer (inclusief btw voor particulieren, ex. btw voor bedrijven). Meer informatie?