Marly’s herstelgesprek transformeerde trauma naar vertrouwen in toekomst.

Na mijn zwangerschap- en geboortetrauma kwam ik bij Marly voor een herstelgesprek. Het herstelgesprek heeft mij geholpen om de gebeurtenissen op een andere manier te gaan zien. De gesprekken met Marly zorgden ervoor dat ik de positieve dingen uit de situaties kon halen. Daardoor ga ik weer met vertrouwen de toekomst tegemoet!

Persoonlijke groei via horoscoopinzicht; Marly’s ondersteuning waardevol en vertrouwd

Ik was geïnteresseerd om mijzelf persoonlijk te ontwikkelen en verder te kijken dan alleen een gesprek met een coach. Ik vond het stukje geboortehoroscoop erg interessant om te bekijken wat dit voor mij kon betekenen. Wat zijn mijn sterktes, zwaktes, kansen en aandachtspunten. Het heeft me inzicht gegeven in mezelf en ook erkenning gegeven in hetgeen waar ik nooit echt woorden aan kon geven. Het geeft rust en duidelijkheid wanneer je ziet dat hoe je in elkaar steekt eigenlijk vanaf je geboorte al bepaald is. Het heeft zo moeten zijn om te leren en te staan waar je op dit moment staat. Vanuit daar ben ik eigenlijk een traject ingestapt om daar meer over te weten te komen. Ik ben best ongeduldig, dus het is al een uitdaging opzich om “het proces” zijn werk te laten doen.

Marly in deze heb ik ervaren als niet veroordelend, maar doorvragen wat het voor mij betekent. Daarnaast de kennis en kunde om te onderbouwen waar dit vandaan komt vanuit de theorie. De gesprekken verlopen losjes, dus het voelt ook erg natuurlijk. Ik voel me op m’n gemak en vertrouw haar met mijn verhaal. Het is ook wel lekker als iemand niet te dichtbij staat.

Jouw luisterend oor en steun betekenden veel

Je was een grote steun voor mij, een luisterend oor, je woorden en je perspectief zonder oordeel hebben veel voor mij betekend.

Dank, Marly, voor helende steun en groei in leven

Lieve Marly

Ik wil je ontzettend bedanken voor jouw hulp, steun en inzichten afgelopen jaar. Mede dankzij onze sessies heb ik een stuk van mijn verleden kunnen verwerken en ben ik beetje bij beetje aan het helen. Het was absoluut geen gemakkelijke proces, maar wel heel hard nodig en zo ontzettend waardevol! Zonder regen geen regenboog. Inmiddels heb ik de regen leren accepteren en kan ik genieten van de regenboog. Er zullen altijd mindere dagen zijn, maar dit hoort nou eenmaal bij het leven. Ik kan steeds meer de moeder en vrouw zijn die ik zou graag wil zijn, zonder de druk te voelen dat het perfect moet. Ik weet zeker dat mijn kinderen mij hier heel dankbaar voor zijn! Ik heb geleerd en gevoeld dat ik er mag zijn, met alles wat ik heb. Ik neem mijn kinderen nu wekelijk mee naar het bos. Samen kunnen we genieten van de natuur en de kleine dingen in het leven, dat is wat telt. Dankjewel hiervoor!

Het herstelgesprek zorgde ervoor dat ik weer de positieve kanten kan ervaren

Ik krijg sinds een paar maanden behandeling bij Marly. Marly creëert altijd een omgeving van vertrouwen en door haar rustige houding kon ik mij snel openstellen.

(meer…)