1. Wandelen in de regen?

Bij een gewone regenbui gaat de sessie gewoon door. Bij code geel, oranje of bij onweer zal de sessie niet buiten plaatsvinden. Dan kan de sessie verplaatst worden óf we doen de sessie online door middel van beeldbellen.

2. Vergoede zorg, hoe regel ik dat?

Vergoede zorg regel je door je aan te melden bij een Caredate. Vermeld in je aanmeldingsproces dat je graag begeleid wordt door mij. De vergoede zorg wordt verder door een van de twee partijen geregeld. De tarieven en verdere financiële vragen zijn beantwoord bij vraag 4.

3. Wandelen, waar starten we dan?

Voor onze sessie begint zal ik de locatie vanaf waar we starten met je delen.

4. Vergoedingen en tarieven

Een behandeling wordt vaak vergoed vanuit je basisverzekering. maar niet altijd. Check daarom altijd hoe het zit bij jouw eigen verzekering.

Vergoede zorg

Als je een diagnose hebt, dan valt jouw behandeling onder vergoede zorg. Wanneer dit het geval is moet je je inschrijven bij Caredate, zij regelen de vergoedingen. Wil je weten hoe het precies zit met jouw verzekering? Kijk dan op de website van Caredate voor meer informatie.

Goed om te weten: niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kunt er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen. Hieronder vind je de tarieven als je de sessies zelf wil betalen.

Tarieven overzicht

Geboortetraumatherapie € 550,- voor het traject en € 250,- per extra sessie
Zo-beval-ik-coaching €850,- voor het traject en €100,- per extra sessie (inclusief btw voor particulieren, ex. 21% btw voor bedrijven)
Burn-out sessie 60 min €100,-
Geboortehoroscoop € 250.- (inclusief btw voor particulieren, ex. 21% btw voor bedrijven)
EMDR-therapie 60 min € 100,-
Coaching (zakelijk of privé) €100,- euro in de btw (exclusief 21% btw)