Heb je al een diagnose of doorverwijzing gekregen? Ook dan ben je van harte welkom bij Marbe. Bij het vraagstuk waar jij een luisterend oor bij kunt gebruiken, is het belangrijk dat ik samenwerk met een psychotherapeut of gz-psycholoog. Op deze manier zorgen we er samen voor dat je weer de regie over je leven in handen neemt. Dit doen we stap voor stap, al wandelend.

Rust in je hoofd

Je mentale gezondheid is net zo belangrijk als je fysieke gezondheid. Wanneer niet alles ‘op orde is’, kun je hier onrust of andere negatieve emoties door ervaren. Met onderbouwde toepasbare psychologie gaan we aan de slag om stappen te maken met jouw uitdaging. Tijdens onze wandelsessies praten we over jouw situatie, gedachten en gevoelens en maken we een plan dat aansluit bij jou als persoon. Mijn motto: ‘practice what you preach’, niet alleen praten maar ook echt doen. Daarom staan sessies altijd in het teken van praktische tips meegeven om met jouw uitdaging aan de slag te gaan.

Samenwerken?

Wanneer je al een diagnose hebt ontvangen van de huisarts. dokter, praktijkondersteuner of een andere psycholoog kun je ook bij mij terecht. Check dit altijd met je zorgverzekering en de praktijk waarbij je je inschrijft. Deze zorg moet je echter wel aanvragen bij of Caredate. Tijdens jouw ‘vergoede’ behandeltraject moeten een psychotherapeut of gz-psycholoog samenwerken. Wil je door mij begeleid worden? Schrijf je dan in bij een van deze organisaties en vergeet niet ‘Marly Sinke’ in je aanmelding te zetten. Ik kijk ernaar uit kennis met je te maken. TIP! Check altijd eerst de polisvoorwaarden en welke vergoedingen er mogelijk zijn met jouw verzekering. Maak daarna een keuze tussen een van de twee platformen. Meer weten over vergoedingen?