Wist je dat alleen de kleur groen al een positief effect heeft op onze stemming? Ik geloof in de kracht van de natuur. Daarom coach, begeleid en adviseer ik jou het liefst buiten. Tijdens onze wandeltherapiesessie gaan we stap voor stap aan de slag om jouw uitdaging om te zetten naar een les, op een bankje aan het water of tijdens een wandeling. Weer of geen weer, vrij en ongedwongen.

Waarom wandeltherapie?

Buiten zijn heeft een kalmerende werking op ons brein en wanneer we wandelen maken we endorfine aan, een blijdschapshormoon. Daarnaast vormen we sneller een vertrouwde en sterke(re) band, stap voor stap. Is wandeltherapie een té grote stap voor je? Dan bespreek ik graag de andere mogelijkheden met je!

Wandeltherapie in de praktijk

In principe gaan we met elke therapiesoort die ik aanbied buiten aan de slag, zelfs de geboortehoroscoop. Stap voor stap aan de slag om jouw persoonlijke kracht te (her)ontdekken.

Coaching

Coaching geef ik ook in de vorm van wandeltherapie. Hierbij gaan we je innerlijke kracht herontdekken, onderlinge relaties verbeteren, je carrière pad definiëren of aan persoonlijke uitdagingen werken. Tijdens een coaching sessie of traject gaan we aan de slag om positieve veranderingen te realiseren in jouw dagelijks leven. Ik bespreek graag jouw persoonlijke behoeften tijdens een sessie. Samen vormen we een behandelplan op maat. Stap voor stap. Coaching kan zakelijk of privé zijn, neem contact op voor meer informatie.